shapka_top1.jpg








Гидроштовхач ТЕ 30

Гидроштовхач ТЕ 30Для правильної роботи підйомно-транспортного обладнання необхідне забезпечення ефективного його гальмування. У тельферах для приводу гальма використовуються гидроштовхачі. При чому для різних тельферів потрібні гидроштовхачі з різними характеристиками.

Гидроштовхач ТЕ 30 — електрогідравлічний механізм, який використовується в крановій техніці. Штовхач забезпечує коректну роботу гальмівної системи, що не менш важливо, ніж робота двигуна або іншої частини агрегату. Без правильного гальмування працездатність тельфера або іншого підйомно-транспортного пристрою неможна вважати максимальною. Гидроштовхач ТЕ 30 — дуже важлива частина, без якої використовувати тельфер за призначенням вийде навряд чи. Поломка штовхача спричинить зупинку роботи агрегату. Тому дуже важливо стежити за станом гидроштовхача. І якщо гидроштовхач ТЕ 30 раптово вийде з ладу, його необхідно терміново відремонтувати або ж зовсім замінити. Звичайно, заміна — це крайній захід, до якого доведеться вдатися лише тоді, коли механізм уже не підлягає ремонту. Але до такого стану гидроштовхач ТЕ 30 доводити не слід. Якщо проводити своєчасні огляди і налагодження, штовхач прослужить довго, вимагаючи лише зрідка часткового ремонту.

Якщо потрібен гидроштовхач ТЕ 30 для болгарського тельфера, звертатися слід на наше підприємство.


Гидроштовхач ТЕ 30 купувати краще у перевіреного постачальника, а ще краще безпосередньо у виробника. Тоді і ціна його буде відносно невисокою, і з приводу якості його переживати не доведеться. Наше підприємство пропонує кращі запчастини і механізми для кранової техніки, зокрема для болгарських тельферів. Якщо виникнуть проблеми з Вашої технікою і знадобляться запчастини, звертайтеся мерщій до нас.