shapka_top1.jpg








Гайка задня двигуна підйому

Задня регулювальна гайка електродвигуна підйому тельфера Щоб тельфер почав працювати, а саме піднімати і переміщати вантажі, його потрібно якось привести в рух. Для цього потрібен відповідний по потужності і іншим характеристикам двигун. У тельферах використовують електричні двигуни. Агрегати такі досить надійні, але час від часу потребують все ж профілактичного ремонту, іноді заміни зношених елементів. Одним з елементів мотора, який, можливо, доведеться з часом замінити, є гайка задня. Двигун підйому працює в інтенсивному режимі. Щоб не допустити простою тельфера, заміну запчастин бажано провести в терміновому порядку, як тільки дефект буде виявлено. І не важливо, що це буде - гайка задня двигуна підйому або інша деталь.

Всі запчастини до двигуна тельфера болгарського Ви зможете знайти в нашому каталозі. Якщо раптом потрібно терміново щось замінити, звертайтеся до нас. Ми пропонуємо якісні складові, які порадують тривалою і ефективною роботою. Гайка задня двигуна підйому в асортименті нашому теж представлена. Коли Вам знадобиться така деталь, телефонуйте в нашу фірму. Ми будемо раді її Вам надати в найкоротші терміни.

Вимагає заміни гайка задня двигуна підйому? Купити її за хорошою ціною Ви зможете у нас!


Тельфер – один з найнадійніших видів обладнання для переміщення великих вантажів. Але і за його станом потрібно стежити. Інакше він вийде з ладу одного разу. Профілактичний ремонт – те, чого тельфер потребує не так часто, але все ж потребує. Щоб налагодити роботу обладнання, можуть знадобитися найрізноманітніші деталі, в тому числі і гайка задня двигуна підйому. Цю та інші деталі за запитом можемо надати Вам ми.

Щоб купити якісну задню гайку для двигуна підйому тельфера, телефонуйте нам!