shapka_top1.jpg








Строп текстильний петлевий СТП ціна

Строп текстильний петлевий СТП цінаСтроп текстильний петльовий СТП (ціна) має досить широкий діапазон застосування, на підприємстві «Волинькрансервіс» текстильний строп продається різних кольорів, ширини і вантажопідйомності. У комплекті з таким стропом варто придбати спеціальний чохол з ПВХ і гнучкі гумові захисні накладки. У нас Ви зможете також придбати пластикові кутові накладки для перенесення квадратних громіздких предметів. Використовуючи строп текстильний петльовий СТП (ціна), Вам слід придбати і такі накладки. Вони захистять вантаж від ударів, а також допоможуть безпечно переносити важкі та громіздкі предмети.

Хочете, ми доставимо Вам строп текстильний петльовий СТП (ціна) в Рівне, Ужгород, Ковель або в Чернівці? Таке пристосування Вам точно стане в нагоді, якщо Ви займаєтеся перевезенням квартир або офісів. З такими стропами Ваші вантажники зможуть без надриву і шкоди для здоров'я переносити великі ящики або інші предмети.


Якщо Ви замовляєте оптом строп текстильний петльовий СТП (ціна), то ми зможемо запропонувати Вам вигідні пропозиції. Відправимо швидко Ваше замовлення в Хмельницький, Тернопіль, Кам'янець-Подільський або в Івано-Франківськ. Строп з текстилю не буде різати руку при підйомі важких предметів, як це буває з іншим матеріалом, він не вислизне з руки і має щільну текстуру. Він не порветься після першого застосування, а прослужить Вам на кілька десятків разів. Строп текстильний петльовий СТП (ціна) придатний для багаторазового використання, так що Ви будете забезпечені надійним вантажопідйомним пристосуванням.

Вам потрібно доставити строп текстильний петльовий СТП (ціна) недорого в Дрогобич, Нетішин, Дубно або в Мукачево? «Волинькрансервіс» забезпечить Вам швидку і безпечну доставку у будь-яку точку України.